CATERING TILL DJURSHOLMS SLOTT

Innovativ Catering erbjuder allt från kalla bufféer till trerätters middagar.

Vi är flexibla i vårt utbud och syr tillsammans med Er ihop högtiden så som Ni vill ha den.

När vi tillsammans har kommit fram till er meny så får två personer provsmaka menyn i vårt kök på nora torg, givetvis utan kostnad om ni anlitar oss tiller fest.

Personal mm ordnar vi för att göra er fest till en oförglömlig kväll.

Leverans & transport av mat & kockar ingår i våra priser för fest på Djursholms slott.

Serveringspersonal tillkommer.

Serveringspersonal 330kr/timme, Ob ingår. Söndag & helgdagar debiteras 395kr/timme

Vid sittande middagar beräknas 1 servis per 15 gäster.

Servisen börjar normalt att arbeta 2 timmar före gästernas ankomst.

Minimumdebitering för servis är 4 timmar.

MENYER HÖST/VINTER 2017, 2018

FÖRRÄTTER:

Rödbetor med syrade hallon, solroskrokant & getfärskost 105kr

Najadrökt regnbåge med blomkål, palsternacka & dill 125kr

Hällstekt Fröyalax med pumpa, äpple, ingefära & forellrom 145kr

Höstsoppa på skogssvamp med jordärtsskocka, tryffel & brysselkål 125kr

Jordärtskockssoppa med fjällröding, fänkål & frasigt rågbröd 135kr

VARMRÄTTER:

Svensk hängmörad oxrygg  med dragonemulsion, glaserade steklökar,  & mustig rödvinssky 255kr

Hjortytterfilé med  jordärtsskocka, säsongens svamp & svartkål 255kr

Rödvinsbräserad högrev med rotselleri, gulbeta & tryffel  225kr

Ekologisk gårdskyckling med spetskål, lagrad Svecia & vinägersky 205kr

Sotad fjällröding med vita rotfrukter, inlagda fläderbär & brynt smöremulsion 225kr

DESSERTER:

Creme Brulé med färska bär 75kr

Chokladcreme med karamell, gräddfil & hjortron 90kr

Bakad citronkräm med färskostmousse, blåbär & rostad vit choklad 80kr

Chokladbavaroise med nötbrownie, päron & mynta 90kr

Svenska gårdsostar med marmelad & kavring 95kr

BUFFE HÖSTEN 2017

Virvelbröd & vispad färskost

Tunnskivad kalvrostbiff med kronärtskocka & dragonemulsion

Hällstekt fjordlax med pumpa, äpple & ingefärsmajonnäs

Lättrökt regnbåge med blomkål, pepparrot & forellrom

Rostad färskpotatissallad med spetskål & purjolök i tryffeldressing

Gotländska betor i flädermarinad med solroskärnor & fetaost

Citrontartlette med italiensk maräng

325kr/person

Priserna är exkl. 12% moms